Program

29.05.2018
Hall 1Hall 2

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

How to setup your transformation for succes?
Cesario Ramos
9:05, 45 min

Innovation and Google Venture Sprints – get the work of months done in 5 days.
Dr. Sebastian Vetter
10:00, 40 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:40, 20 min

Agile fundraising : the ICO roller coaster
Luca Merolla
11:00, 40 min

Are We “Out of the Crisis” Yet? - Managing the Transition to Agility in Banking
Russ Lewis
11:50, 40 min

LUNCH
12:35, 50 min

How to manage a digital transformation in large banks?
Christoph Schmiedinger
13:25, 40 min

Organisational culture is important? How will you defend it?
Tomek Pająk
14:15, 40 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:55, 30 min

Digital Transformation - MONETA Money Bank
Dalibor Šajar
15:25, 40 min

Exploiting Old Habits for a Successful Agile Transformation
Aras Bilgen
16:15, 45 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

LUNCH
12:35, 50 min

Agile Journey through Middle-Earth (SAFe)
Ricco Nourzad
13:25, 40 min

The power of three: the journey of an Agile Leadership Team
Nienke Alma
14:15, 40 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:55, 30 min

Twitter Feed

AgiliaPrague

@AgiliaPrague

RT @ksbittner: If you're planning to be in Europe in the fall and looking for a high-quality agile conference, check out Agilia Budapest (h…

AgiliaPrague

@AgiliaPrague

RT @aguarrawolf: Today we have opened last box of Agile Cards. Planning and estimation. So hurry up if you want your copy! Beyond Czech Re…